Partenerii 1win (Program de afiliere) în Moldova

Căutați un program de afiliere de top în Moldova? Căutarea dvs. se oprește aici! Inițiativa 1Win Partners se remarcă prin oferirea unui avantaj semnificativ; primiți 50% din Veniturile Brute din Jocuri (GGR) din cifra de afaceri a cazinoului, spre deosebire de alte programe care încep de obicei cu doar 20% din câștiguri. Acest avantaj remarcabil poziționează 1Win Partners ca alegerea principală pentru creșterea câștigurilor dvs. Profitați de șansa de a vă alătura astăzi și începeți să vă bucurați de roadele muncii dvs!

Explorarea Programului de Afiliere 1Win în Moldova

Un mod prin care indivizii pot colabora este utilizarea unei abordări Cost Per Action (CPA), unde câștigă bani pentru îndeplinirea unor sarcini, cum ar fi crearea de profiluri. Cu toate acestea, forma comună de colaborare este Revenue Sharing (RevShare). Prin atragerea unui număr semnificativ de vizitatori, puteți atinge rate de conversie de până la 60%. Inițial, partenerul primește 50% din câștigurile companiei de la utilizatorii care se înregistrează prin link-ul de afiliat 1Win al partenerului.

Iată câteva caracteristici cheie care disting programul de afiliere 1Win în Moldova:

BeneficiiDescriere
Comisioane pe ViațăVenituri sustenabile de la jucătorii pe care i-ați recomandat, garantând câștiguri de durată.
Structuri de Venit CompetitiveOferim rate atractive, atât în modelele de partajare a veniturilor, cât și în modelele CPA, personalizate pentru a satisface cerințele fiecărui afiliat moldovean.
Suport DedicatBeneficiați de suport din partea unui grup de profesioniști pregătiți să vă ajute și să vă consilieze la fiecare etapă a experienței dvs. de afiliat în Moldova.
Instrumente de Marketing AvansateDescoperiți o gamă de instrumente, de la bannere la pagini de destinație, pentru a vă angaja eficient publicul prin programul de afiliere 1Win în Moldova.
Raportare TransparentăPrimiți actualizări folosind tabloul de bord al afiliaților 1Win, oferind informații clare și date pe care le puteți acționa ca afiliat moldovean.
Popularitatea Casei de PariuriUna dintre cele mai populare case de pariuri pe piața din Moldova, 1Win pune accent pe construirea loialității și încrederii utilizatorilor prin intermediul publicității. Alăturându-vă ca partener de afaceri, veți fi bineveniți într-o rețea de persoane cu aceleași idei în Moldova.
Ușurință în UtilizareSite-ul este ușor de utilizat, făcând simplu pentru partenerii moldoveni să găsească ceea ce au nevoie, să revizuiască datele și să își supravegheze sarcinile. Procedând astfel eficient, puteți economisi timp și utiliza mai bine resursele.
Stimulente pentru AfiliațiExistă un departament de retenție a jucătorilor, datorită căruia afiliații moldoveni obțin mai mulți jucători activi și stimulează adăugarea de noutăți, jocuri populare și sloturi pe site.
Set Complet de InstrumentePartenerii moldoveni pot monitoriza cu ușurință diverși parametri – activitatea jucătorilor în mai multe țări, clicuri, înregistrări și depozite.
Plăți la TimpPartenerii moldoveni primesc plăți săptămânale adaptate tuturor metodelor bancare, inclusiv criptomonedelor.

Cum să Devii Partener 1Win în Moldova?

A deveni partener cu 1Win în Moldova este destul de simplu:

  1. Accesați site-ul și găsiți secțiunea Program de Afiliere situată în footer.
  2. Completați formularul de înregistrare cu numele dvs., numărul de telefon, adresa de email, parola aleasă, metoda de comunicare și detaliile sursei de trafic.
  3. Alegeți modelul dvs. de colaborare (CPA sau RevShare). Specificați preferința dvs. de monedă.
  4. Asigurați-vă că sunteți de acord cu termenii și condițiile înainte de a apăsa “Start Earning.”

Odată ce ați finalizat acești pași, profilul dvs. va fi configurat prompt. Pe măsură ce traficul dvs. crește, un manager dedicat vă va recompensa pentru realizările dvs., asigurând un proces ușor de înțeles ca afiliat în Moldova.

Plăți și Monede Disponibile în Programul de Afiliere 1Win pentru Jucătorii Moldoveni

Programul de Afiliere 1Win asigură că afiliații moldoveni primesc plățile la timp și cu flexibilitate. Plățile se fac în fiecare marți, cu condiția ca afiliații să fi recrutat cel puțin 10 jucători activi. Afiliații moldoveni pot alege din metodele de plată, inclusiv transferuri bancare, portofele electronice și carduri de credit sau debit, fără nicio limită maximă de taxă.

Iată opțiunile de monedă pentru plăți accesibile afiliaților:

Metodă de PlatăMonede
Transferuri BancareMDL, USD, EUR
Portofele ElectroniceMDL, USD, EUR
Carduri de Credit/DebitMDL, USD, EUR
CriptomonedeBTC, USDT, ETH

Afiliații din Moldova pot selecta metoda de retragere care se aliniază cu preferințele lor, asigurând tranzacții eficiente.

Întrebări Frecvente

Cine poate deveni afiliat 1Win în Moldova?

Adulții care locuiesc în Moldova și au o sursă de trafic sunt eligibili să se înregistreze ca parteneri. Este important să respectați toate ghidurile, să evitați încălcarea standardelor comunității și să participați la promovare.

Cum pot rămâne la curent cu cele mai recente știri 1Win Partners în Moldova?

Partenerii moldoveni se pot informa despre promoțiile și actualizările 1Win Partners vizitând site-ul oficial sau urmărind profilurile de social media ale casei de pariuri. Amintiți-vă să verificați frecvent pentru informații. Abonarea la newsletter sau activarea notificărilor push în aplicație vă va asigura că sunteți la curent cu orice colaborări și bonusuri disponibile în Moldova.

Pot promova 1Win prin multiple canale în Moldova?

Sigur! Partenerii moldoveni asociați cu 1Win au oportunitatea de a promova platforma utilizând canale precum site-uri web, rețele sociale și campanii de email. Este esențial să urmați regulile și limitările oferite de 1Win pentru a vă asigura că toate promoțiile din Moldova sunt efectuate în mod legal.

Pot noii jucători moldoveni să revendice un bonus de bun venit de la 1Win?

Cu siguranță! În Moldova, noii veniți sunt eligibili pentru un bonus de depunere de 500%, împărțit pe primele lor patru depuneri, fiecare bonus putând ajunge până la 12.328,72 MDL.

Ce tipuri de pariuri sunt disponibile pe platforma de pariuri 1Win în Moldova?

1Win oferă o varietate de opțiuni de pariere pentru jucătorii din Moldova, cum ar fi pariurile pe meci și pariurile live în timp ce jocurile sunt în desfășurare. Platforma satisface preferințele de pariere oferind opțiuni precum pariuri simple, acumulatoare și pariuri de sistem.

Este 1Win o platformă sigură pentru utilizatorii moldoveni?

Cu siguranță. 1Win asigură protocoale de securitate robuste, cum ar fi criptarea SSL, pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor moldoveni.

Aplicația de pariuri online 1Win este gratuită de descărcat în Moldova?

Desigur, puteți descărca cu ușurință aplicația 1Win gratuit pe dispozitivul dvs. Android sau iOS în Moldova. Acest lucru

vă permite să plasați pariuri convenabil, fără costuri suplimentare.