Programul de loialitate 1win în Moldova

Programul de loialitate la 1Win în Moldova este conceput pentru a satisface jucătorii de diverse niveluri, de la începători la jucători experimentați. Acesta recompensează utilizatorii dedicați cu monede, încurajând angajamentul și fidelitatea. Jucătorii pot câștiga monede prin parierea pe sporturi sau jucând jocuri de cazino, care pot fi ulterior schimbate în numerar. Ghidurile programului sunt simple și ușor de urmat, făcându-l accesibil pentru toată lumea. Mulți jucători moldoveni apreciază programul pentru ratele de conversie, plățile rapide și serviciile de încredere.

Cum Funcționează Programul de Parteneri 1Win în Moldova?

Programul de Parteneri 1Win în Moldova este conceput pentru a arăta recunoștință jucătorilor printr-un sistem de recompense. Pentru a participa, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul dvs. 1Win, să vizitați secțiunea “Promoții și Bonusuri” și să selectați “Program de Loialitate” pentru a înțelege cerințele.

Câștigarea Monedelor 1Win în Moldova

Una dintre caracteristicile platformei 1Win pentru utilizatorii din Moldova este oportunitatea de a câștiga monede 1Win prin programul lor de loialitate. Iată un ghid simplu despre cum funcționează:

 1. Conectați-vă la Contul Dvs.: Pur și simplu faceți clic pe butonul “Conectare” situat în colțul din dreapta al site-ului 1Win, lângă opțiunea de Înregistrare.
 2. Selectați un Joc sau Sport: Alegeți un joc de cazino sau un sport și plasați pariuri conform instrucțiunilor programului.
 3. Câștigați Monede 1Win: De fiecare dată când faceți un pariu cu bani, primiți monede 1Win în funcție de suma pariată. Aceste monede pot fi schimbate în Leul Moldovenesc (MDL).
 4. Consultați Graficul de Plată: Verificați regulat graficul de plată pentru a vedea câte monede sunt necesare pentru a le converti în MDL. Cu cât vă implicați mai mult în jocuri, cu atât acumulați mai multe monede, crescându-vă șansele de câștig.

Detalii Importante despre Monedele 1Win în Moldova

 • Câștigarea Monedelor: Pentru a colecta monede, este cel mai bine să jucați jocuri slot, să pariați pe sporturi și să participați la jocurile 1Win. Rețineți că nu veți câștiga monede 1Win din pariurile pe Speed & Cash, Lucky Loot, Anubis, Plinko, jocuri live, blackjack și e-ruletă.
 • Moneda pentru Pariuri: Asigurați-vă că plasați toate pariurile în Leul Moldovenesc (MDL) dacă doriți să acumulați monede.
 • Rata de Acumulare: Trebuie să plasați pariuri totalizând 114 MDL pentru a câștiga un punct.
 • Suma Minimă de Retragere: Trebuie să aveți cel puțin 1.000 de puncte pentru a solicita o retragere. Cu 1.000 de monede 1Win, puteți obține 152 MDL.

Bonusuri și Promoții pentru Jucătorii din Moldova

La 1Win, oferim bonusuri și promoții pentru a îmbunătăți experiența de joc pentru jucătorii noștri din Moldova. Iată detaliile acestor oferte:

Bonus de Înregistrare

Membrii noi din Moldova pot primi o ofertă la primele patru depuneri, cu un bonus maxim de până la 15.200 MDL. Iată cum funcționează:

 • Prima Depunere: Obțineți un bonus de 200% la depunerea dvs.
 • A Doua Depunere: Bucurați-vă de un bonus de 150% la a doua depunere.
 • A Treia Depunere: Revendicați un bonus de 100% la a treia depunere.
 • A Patra Depunere: Beneficiați de un bonus de 50% la a patra depunere.

Acest bonus este valabil atât pentru pariuri sportive, cât și pentru jocuri de cazino, oferindu-vă un impuls pentru a vă începe experiența de joc. Asigurați-vă că urmați termenii și condițiile stabilite pe platforma 1Win pentru a accesa aceste bonusuri.

Bonus Express

Pariorii din Moldova pot obține un procent de bonus pentru pariurile câștigătoare, arătând apreciere pentru cei care își asumă riscuri și oferind recompense mai mari pentru pariurile lor de succes.

Cashback Cazino

Recuperați până la 30% din sumele pariate pe jocurile slot. Această ofertă specială are scopul de a vă ajuta să recuperați o parte din pierderi, făcând experiența de joc mai plăcută, reducând nivelul de risc.

70 Rotiri Gratuite

Primiți 70 de rotiri la prima depunere. Această ofertă exclusivă nu necesită verificare și trebuie utilizată într-un interval de două zile. Oferă jucătorilor moldoveni șansa de a explora gama largă de jocuri slot disponibile pe 1Win.

Tombole Regulate la 1Win pentru Jucătorii din Moldova

La 1Win, ne angajăm să menținem entuziasmul pentru jucătorii noștri din Moldova prin tombole și giveaway-uri distractive. Fie că sunteți un jucător experimentat sau abia începeți, există întotdeauna o oportunitate de a câștiga premii fantastice și de a primi recompense uimitoare. Tombolele noastre sunt concepute pentru a arăta recunoștință pentru loialitatea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența de joc, asigurându-vă că fiecare moment petrecut pe 1Win în Moldova este plin de emoții. Permiteți-mi să împărtășesc un exemplu surpriză cu dvs.

1Win Lucky Drive

Premii Principale:

 • Mercedes-AMG SL 43 – 1 unitate
 • Chevrolet Corvette Stingray – 1 unitate
 • McLaren 570S – 1 unitate

Premii Adiționale:

 • iPhone 15 Pro Max – 25 unități
 • MacBook Pro 14” M3 – 25 unități
 • Apple Vision Pro – 1 unitate

Pentru a participa, jucătorii moldoveni trebuie doar să viziteze 1Win în fiecare zi pentru a colecta biletele de participare. Cu cât acumulați mai multe bilete, cu atât șansele de a câștiga aceste recompense fantastice sunt mai mari. Sunteți pregătiți să vă implicați și să câștigați la 1Win în Moldova? Alăturați-vă evenimentului 1Win Lucky Drive și profitați de șansa de a porni într-o croazieră și de a câștiga dispozitive Apple la modă!