Jocul Responsabil 1win Moldova

La 1Win, prioritizăm stabilirea unui mediu de joc corect și etic pentru toți jucătorii noștri din Moldova. Înțelegem că jocurile de noroc pot servi ca o formă de divertisment pentru anumite persoane. Este crucial să recunoaștem riscurile potențiale asociate cu acestea. De aceea, am implementat o politică de joc responsabil pentru a sprijini utilizatorii noștri din Moldova să se angajeze în activități de jocuri de noroc în mod responsabil și sigur. Scopul nostru este să garantăm că fiecare jucător din Moldova se poate bucura de experiența sa de joc fără să se confrunte cu provocări sau consecințe negative.

Sfaturi pentru a Rămâne în Control

Atunci când vă implicați în jocurile de noroc, este esențial să mențineți un echilibru pentru a vă asigura că rămâne o activitate de agrement. Iată câteva puncte cheie pentru jucătorii din Moldova de luat în considerare:

 • Vezi Jocurile de Noroc ca o Formă de Divertisment: Considerați jocurile de noroc ca o modalitate de a vă relaxa și de a vă bucura, mai degrabă decât să vă concentrați exclusiv pe câștigarea banilor.
 • Evitați Să Încercați Să Recuperați Pierderile: Abțineți-vă de la a încerca imediat să recuperați fondurile pierdute, deoarece acest comportament poate duce la pierderi financiare suplimentare.
 • Monitorizați Timpul și Cheltuielile: Țineți evidența timpului și a banilor pe care îi dedicați jocurilor de noroc.
 • Recunoașteți Influența Norocului: Amintiți-vă că succesul în jocurile de noroc depinde de noroc, deoarece rezultatele sunt imprevizibile datorită generării aleatorii.
 • Învățați Regulile Jocului: Asigurați-vă întotdeauna că înțelegeți regulile jocului. Angajați-vă în joc deoarece găsiți plăcere în el.

Autoevaluare: Sunteți în Pericol?

Cercetările sugerează că anumite persoane s-ar putea să nu realizeze că au o problemă cu jocurile de noroc. Pentru a ajuta jucătorii moldoveni să înțeleagă mai bine mentalitatea lor, 1Win recomandă să răspundă la un set de întrebări:

 • Creșteți treptat suma pe care o pariați?
 • Ați încercat să vă controlați obiceiurile de joc fără succes?
 • Împrumutați bani de la cei dragi pentru a juca?
 • Reputația dvs. a avut de suferit din cauza obiceiurilor de joc?
 • Vă simțiți extrem de supărat atunci când pierdeți?
 • Încercați adesea să compensați pierderile?

Dacă ați răspuns cu “da” la oricare dintre aceste întrebări, ar fi o idee bună să căutați ajutor.

Sfaturi pentru Jocuri Responsabile

Pentru a ajuta jucătorii moldoveni să rămână în control și să practice jocuri de noroc responsabile, iată câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont:

 • Stabiliți Limite de Timp: Decideți cât timp veți petrece pe platforma 1Win. Odată ce timpul desemnat s-a terminat, deconectați-vă.
 • Stabiliți Limite de Bani: Determinați în avans suma de bani pe care sunteți dispus să o pierdeți. Când atingeți acea limită, este mai bine să opriți jocurile de noroc.
 • Folosiți Controlul Depozitelor: Stabiliți limite pentru depozite în setările contului pentru a preveni cheltuielile excesive.
 • Explorați Interesele: Implicați-vă în activități din afara jocurilor de noroc. Dedicati timp hobby-urilor și activităților care vă trezesc interesul.
 • Evitați Jocurile de Noroc în Perioadele Dificile: Abțineți-vă de la jocurile de noroc atunci când vă simțiți supărat sau sub influența alcoolului.
 • Concentrați-vă pe Responsabilități: Asigurați-vă că acordați timp familiei, prietenilor și angajamentelor de muncă.

Respectând aceste recomandări, jucătorii moldoveni pot menține un echilibru în obiceiurile lor de jocuri de noroc.

Ajutor Profesional

Societatea internațională este activ angajată în asistarea persoanelor care se confruntă cu probleme legate de jocurile de noroc. Dacă sunteți un jucător din Moldova care întâmpină această dificultate și aveți nevoie de sfaturi sau ajutor profesional, luați în considerare resursele oferite mai jos:

https://www.gamblingtherapy.org/
https://www.gamcare.org.uk/
https://www.gamblersanonymous.org.uk/

Închidere Temporară a Contului

Dacă sunteți un jucător din Moldova care se confruntă cu impactul jocurilor de noroc, puteți alege să vă dezactivați contul. Luați legătura cu echipa de suport clienți de la 1Win pentru asistență.

Echipa noastră poate activa funcția de auto-excludere, permițându-vă să luați o pauză de până la un an. În această perioadă, nu veți putea adăuga fonduri sau participa la niciun joc. Dacă optați pentru închiderea contului, vom procesa solicitarea dvs. fără posibilitatea de a restaura profilul.