Înregistrarea contului 1Win pentru jucătorii din Moldova

Odată ce vă înregistrați, puteți accesa cotele pentru o varietate de sporturi, cum ar fi cricket, fotbal, kabaddi, esports și multe altele. Alăturându-vă la 1win, puteți participa la pariuri în timp ce vizionați meciurile live, beneficia de promoțiile în curs pentru a vă spori fondurile și explora o gamă largă de funcții interesante.

Jucătorii noi din Moldova sunt întâmpinați cu un bonus de depunere de 500% la înregistrare. Pentru a revendica acest bonus și pentru a începe, urmați pașii de înregistrare furnizați mai jos. În câțiva pași simpli, veți fi pregătit să faceți depuneri sigure în lei moldovenești și să începeți să plasați pariuri pe gama largă de jocuri sportive și de cazino oferite de 1win.

Cum să vă Înregistrați pe 1win: Ghid Pas cu Pas

1win oferă opțiuni de înregistrare ușoare pentru utilizatorii din Moldova pentru a-și configura fără efort un nou cont. Urmați una dintre instrucțiunile pas cu pas de mai jos:

Cerințe de Înregistrare

Înainte de a începe înregistrarea pe 1win, este esențial pentru utilizatorii din Moldova să se familiarizeze cu termenii, regulile și cerințele platformei de pariuri:

 • Este necesar să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă crea un cont legal.
 • Fiecare persoană și adresă IP are dreptul la un singur cont.
 • La înregistrare, trebuie să recunoașteți că ați citit și acceptat regulile 1win.
 • Un singur cod promoțional poate fi aplicat la configurarea unui nou cont.

În plus, 1win poate solicita documente de verificare, cum ar fi o fotografie a actului de identitate, dovada adresei sau verificarea plății, în orice moment pentru a verifica identitatea și vârsta dvs. Furnizarea detaliilor personale de la început este crucială pentru a preveni orice complicații ulterioare.

Înțelegând și urmând aceste criterii de înregistrare, pariorii din Moldova pot asigura un început fără probleme și sigur pe platforma 1win.

Verificarea Contului

Acest proces de verificare este o procedură standard în industrie, reflectând dedicarea 1win pentru promovarea practicilor de joc responsabil. Membrii noi din Moldova ar trebui să fie pregătiți să furnizeze documente atunci când sunt solicitați de echipa de suport clienți 1win pentru a-și confirma identitatea.

De ce este necesară verificarea?

1win are o inițiativă de joc responsabil care impune tuturor utilizatorilor să își autentifice identitatea. Acest proces ajută 1win să valideze informații precum:

 • Vârsta dvs. (trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă înscrie)
 • Prevenirea participării minorilor la activități de jocuri de noroc
 • Detectarea și prevenirea fraudei și furtului de identitate
 • Asigurarea securității contului și fondurilor dvs.

Ce Documente sunt Necesare?

Pentru a vă confirma identitatea și detaliile personale cu suportul clienți 1win, vi se poate solicita să trimiteți documente, inclusiv:

 • Un act de identitate cu fotografie emis de guvern, cum ar fi un pașaport, permis de conducere sau carte de identitate națională.
 • Dovada adresei de reședință, cum ar fi o factură de utilități, un extras de cont bancar sau un contract de închiriere.
 • Dovada că metodele de plată pe care le utilizați sunt legate de dvs., cum ar fi o copie a cardului de credit/debit sau un extras de cont bancar.

Trecerea prin procesul de verificare îmbunătățește securitatea și încrederea atât pentru 1win, cât și pentru membrii săi din Moldova. Răspunzând prompt cu documentele solicitate atunci când sunt cerute asigură o experiență mai sigură pentru toți cei implicați.

Concluzie

Înregistrarea pe platforma de pariuri 1Win este rapidă și ușor de utilizat pentru jucătorii din Moldova. Puteți să vă configurați contul folosind email-ul, numărul de telefon sau prin platformele de social media. Jucătorii noi din Moldova sunt întâmpinați cu o ofertă de înregistrare. Obțineți până la 500% bonus la prima depunere. Odată ce ați finalizat procesul de înregistrare, veți avea acces la pariuri sportive, jocuri de cazino, poker și multe altele. Este important să vă verificați identitatea prin furnizarea dovezii vârstei și informațiilor personale. Urmând instrucțiunile furnizate, jucătorii din Moldova se pot înregistra cu ușurință și pot profita la maximum de serviciile oferite de bookmakerul global 1Win.