Plățile 1win: Cum să depuneți și retrageți fonduri în Moldova

În Moldova, jucătorii de la 1Win au o varietate de moduri de a-și gestiona fondurile folosind Leul Moldovenesc (MDL). Platforma oferă opțiuni de plată, cum ar fi criptomonedele, cardurile de debit/credit și portofelele electronice, pentru o experiență de încredere.

Utilizatorii pot alege dintre portofele precum WebMoney, Skrill și Neteller. De asemenea, plățile în criptomonede sunt o opțiune.

Indiferent dacă preferați portofelele electronice și criptomonedele sau metodele tradiționale precum transferurile bancare și cardurile de credit, 1Win se adresează tuturor jucătorilor, oferindu-le o gamă diversificată de opțiuni de depunere. Înregistrați-vă astăzi, alimentați-vă contul în siguranță și explorați lumea jocurilor de noroc.

Opțiuni de Depozit la 1Win în Moldova

Am pregătit un tabel cu opțiunile de plată pe care le puteți utiliza pe 1Win pentru a vă face mai ușor să cunoașteți opțiunile disponibile.

Verificați acest tabel care arată metodele de depunere în Moldova:

Metodă de PlatăLimita Minimă de DepozitLimita Maximă de Depozit
Card Bancar100 MDL15,000 MDL
WebMoney100 MDL15,000 MDL
Skrill100 MDL100,000 MDL
Neteller200 MDL100,000 MDL
EcoPayz100 MDL100,000 MDL
Neosurf200 MDL5,000 MDL
CriptomonedăNicio limităNicio limită

La 1Win, există metode de depunere disponibile pentru jucătorii moldoveni, asigurându-se că toată lumea poate adăuga convenabil fonduri în conturile lor și să înceapă să se bucure de experiențele lor de joc fără nicio problemă.

Cum să Faceți o Depunere în Contul Dvs. 1Win în Moldova

Pentru a începe să participați la pariuri sportive, jocuri de sloturi, poker, cazino și jocuri de tip crash pe 1Win, va trebui să adăugați fonduri în contul dvs. Optați pentru Leul Moldovenesc (MDL) când vă înregistrați pentru a face tranzacțiile mai ușoare și a evita conversia valutară. Alternativ, puteți alege o altă monedă și să o setați ca opțiune implicită pentru contul dvs.

Iată un ghid pas cu pas despre cum să depuneți fonduri în Moldova:

  1. Accesați Site-ul sau Deschideți Aplicația 1Win Accesați site-ul oficial 1Win sau deschideți aplicația pe dispozitivul dvs.
  2. Înregistrați-vă pentru un Cont Faceți clic pe “Înregistrare”. Completați înregistrarea utilizând metoda de înregistrare rapidă sau prin rețelele sociale. Odată ce contul dvs. este creat, conectați-vă.
  3. Navigați la Secțiunea de Depozit Faceți clic pe butonul “Depozit” situat în colțul din dreapta al paginii principale a site-ului sau aplicației.
  4. Selectați o Metodă de Plată Alegeți dintr-o varietate de opțiuni de plată care vă convin, cum ar fi transferuri bancare, Touch ‘n Go, DuitNow, Visa, Mastercard, criptomonede și altele.
  5. Introduceți suma dorită de depunere, respectând limitele specificate.

Asigurați-vă că furnizați orice informații de credit necesare, cum ar fi numărul contului sau al portofelului, în funcție de metoda de plată aleasă. Verificați informațiile și finalizați depunerea. Contul dvs. va fi creditat cu fondurile, oferindu-vă acces la diverse jocuri și oportunități de pariere.

Respectând aceste linii directoare, puteți adăuga fonduri fără efort și să vă aventurați în selecțiile captivante de jocuri disponibile pe 1Win în Moldova.

Un tabel detaliat cu toate opțiunile de retragere a banilor este furnizat pentru referință:

Metodă de PlatăLimita Minimă de RetragereLimita Maximă de Retragere
Card Bancar100 MDL15,000 MDL pe zi
WebMoney100 MDL15,000 MDL pe zi
Skrill200 MDL100,000 MDL pe zi
Neteller200 MDL100,000 MDL pe zi
EcoPayz400 MDL100,000 MDL pe săptămână
Neosurf200 MDL5,000 MDL pe zi
CriptomonedeNicio limităNicio limită

Cerințe și Condiții de Retragere în Moldova

Pentru a asigura un proces de retragere fără probleme pe 1Win pentru utilizatorii moldoveni, există anumite cerințe și linii directoare de urmat. În primul rând, ar trebui să mențineți un sold de 100 MDL în contul dvs. Asigurați-vă că contul dvs. este verificat cu succes. Dacă faceți orice modificări în detaliile contului dvs., amintiți-vă să le actualizați în profilul dvs. Este, de asemenea, important să respectați limitele tranzacțiilor financiare. Când retrageți fonduri, asigurați-vă că furnizați informațiile corecte ale cardului de credit sau ale contului bancar. Urmând acești pași, puteți asigura un proces de retragere fără probleme.

Timpul de Procesare a Retragerilor la 1Win

Retragerile de la 1Win sunt de obicei procesate rapid, în termen de o zi. Cu toate acestea, timpul de procesare poate varia în funcție de metoda de retragere selectată.

Probleme de Retragere

Dacă întâmpinați probleme la încercarea de a retrage bani în Moldova, amintiți

  • vă să:
  • Asigurați-vă că verificarea contului dvs. este completă.
  • Verificați că suma de retragere este în limitele aprobate.
  • Verificați acuratețea detaliilor de plată furnizate.

Dacă problemele persistă, nu ezitați să contactați echipa de asistență pentru clienți la 1Win pentru asistență. Sunt disponibili 24/7 pentru a vă ajuta să rezolvați orice probleme și pentru a vă asigura că procesul de retragere decurge fără probleme.

Întrebări Frecvente

Care este suma minimă pe care o puteți depune la 1Win în Moldova?

Suma minimă pentru a depune la 1Win variază în funcție de metoda de plată selectată. Dacă utilizați valute fiat, suma minimă de depunere este de 100 MDL.

Cât timp va trebui să aștept pentru banii mei după retragere în Moldova?

1Win își propune să se asigure că utilizatorii moldoveni primesc retragerile rapid. De obicei, vă puteți aștepta să primiți banii în termen de o zi de la solicitarea retragerii.

Acest site percepe o taxă pentru retrageri în Moldova?

1Win nu percepe taxe pentru retrageri în Moldova. Cu toate acestea, este recomandat să verificați cu furnizorul dvs. de plată dacă există taxe pe care le-ar putea impune.

Care este cea mai bună metodă de plată 1Win în Moldova?

Puteți avea încredere în toate opțiunile pentru depunerea și retragerea fondurilor pe 1Win în Moldova, inclusiv portofelele electronice, sistemele de plată, cardurile de credit și criptomonedele. Alegeți metoda care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Cum să adăugați o nouă monedă într-un cont 1Win în Moldova?

Pentru a adăuga o monedă, mergeți la setările de Balanță, faceți clic pe “semn”, alegeți o monedă din listă și setați-o ca moneda dvs. principală pentru tranzacțiile viitoare.

Ce ar trebui să fac dacă nu pot retrage câștigurile 1Win în Moldova?

Dacă întâmpinați provocări în încercarea de a retrage câștigurile dvs. în Moldova, nu ezitați să contactați echipa de asistență pentru clienți la 1Win pentru asistență. Sunt disponibili 24/7 pentru a vă ajuta să rezolvați orice probleme pe care le-ați putea întâmpina.